HomePoliticMaria Grapini, cercetată de DIICOT după încă o postare...

Maria Grapini, cercetată de DIICOT după încă o postare analfabetă pe Facebook!

Modul de-a dreptul hilar în care Maria Grapini reușește să se facă de râs, în public sau pe facebook, a ridicat, chiar și instituțional, în România și în Europa, serioase semne de întrebare privind integritatea psihică a parlamentarei în cauză.

Realizând că astfel de pasaje ridicole, precum cele din captura alăturată, sunt o constantă a exprimării Mariei Grapini, autoritățile din România și-au amintit că onorabila obișnuiește să o ardă prin câmpurile de maci, și încearcă acum să afle dacă momentele ireale pe care le oferă personajul nu sunt cumva consecința unor stări de spirit cauzate de interacțiunea strânsă cu derivatele din planta în cauză

”E adevărat că macii sunt roșii, ca și convingerile doamnei Grapini, dar totuși să nu uităm că din ei se obțin droguri, deci automat  e ceva suspect aici”, a precizat un ofițer de la DIICOT – Brigada Stupefiante.

Oamenii legii de la ”Stupefiante” s-au declarat, firește, stupefiați, văzând că un ditamai parlamentarul european se tot tolănește prin șanțurile cu maci după care pur și simplu nu mai știe ce vorbește prin Parlament sau pur și simplu se dă Dumnezeu pe Facebook, drept pentru care suspectează faptul că doamna Grapini ar putea exagera cu consumul unor porții consistente de covrigi cu mac, lucru total dăunător pentru sănătate.

”Ne gândim la sănătatea mentală a celor care o urmăresc pe doamna Grapini pe Facebook și care, exasperați, ne-au tot semnalat devierile sale. Am intrat și noi pe Facebook și, după ce am urmărit câteva înregistrări și citit câteva postări de-ale dumneaei, ne-am dat seama că, într-adevăr, ceva nu e în regulă. Ca să scrii atât de prost ori ca să vorbești atât de agramat trebuie să fii ori bătut în cap, ori să fi fumat sau mâncat oarece substanțe interzise. Or doamna Grapini este o femeie inteligentă, deci prima variantă automat cade”, a mai declarat  reprezentantul DIICOT.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare