AcasăPoliticParlamentAgerpres: Cătălina Drulă. Masculin, feminin sau nonbinar?

Agerpres: Cătălina Drulă. Masculin, feminin sau nonbinar?

Ilustrație: Marian Avramescu

România a ieșit de aproape 35 de ani din comunism, oficial, dar instituțiile statului încă mai prezintă reflexe specifice “Epocii de Aur”.

Atunci, ce se scria în Scânteia era dat drept adevăr incontestabil.

Astfel fiind situația dată, trebuie să luăm de bună orice informație care survine de la Agenția Română de Presă (agenția de presă a statului), Agerpres.

Sursa menționată ne-a furnizat recent informația: Drulă e femeie sau măcar nonbinar, după modelul artistului de succes de la concursul Eurovision.

Potrivit Agerpres, prenumele lui Drulă/Drulei este Cătălina (în titlu) și Cătălin, mai departe.

Informația transmisă de agenția de presă a statului face lumină în cazul scandalului dintre liderul Uniunii Salvăm România (USR) și primarul său de Cîmpulung, Elena Lasconi, care susținea că este adepta familiei tradiționale.

Agenția mai confirmă astfel și speculațiile că Drulă nu ar fi dat niciodată dovadă de bărbăție, în politică.

De menționat că Agerpres transmite și știri în limba maghiară, iar, în acest caz, numărătoarea este corectă: un Drulă; două Drula.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare