AcasăPoliticParlamentBREAKING NEWS. Legea porcului se schimbă: Cei din ogradă...

BREAKING NEWS. Legea porcului se schimbă: Cei din ogradă vor avea nevoie doar de o adeverință medicală, precum cei din administrație, la angajare

Ilustrație: Marian Avramescu

După numeroasele nemulțumiri ale porcarilor tradiționali, ca să nu mai fie acuzat că e oaie cu șorici, premierul Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat (PSD), a dat puțin înapoi și promite să nu le mai facă dosare tuturor porcilor din gospodării.

Porcul va merge în Parlament și, după ce partidele politice își vor împărți ciolanul său, legea sa vi modificată.

După modificarea de ultimă oră, potrivit promisiunilor, pentru fiecare porc din gospodărie va fi nevoie doar de o simplă adeverință de clinic sănătos, la fel ca în cazul angajării porcinelor din administrația locală sau centrală.

Toți porcii vor fi tratați în aceeași manieră.

Acest lucru nu înseamnă însă că și toți porcii vor trata fără discriminare toți cetățenii.

Legea porcului se poate schimba, dar cea a administrației se poate doar revizui, “dar să nu se schimbe nimic”, ca pe vremea lui Nenea Iancu.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare