AcasăPoliticParlamentCelentano, dezamăgit că în AUR e loc doar de...

Celentano, dezamăgit că în AUR e loc doar de Garcea și paiațe oltenești exportate în Italia

Ilustrație: Marian Avramescu

Scandal în showbiz-ul românesc, Celentano din “Las Fierbinți” simțindu-se discriminat de faptul că George Simion nu l-a invitat și pe el să se înscrie în Alianța pentru Unificarea României (AUR), după racolările lui Garcea și a comediei italiene crescute cu cârnăciori oltenești, Ramona Bădescu.

Personajul amețit s-ar fi încadrat perfect în tipologia alegătorului AUR, îmbătat ani buni de Partidul Social Democrat (PSD) și de Partidul Național Liberal (PNL), în toate formele lor.

Dacă Alianța vrea să se facă bine de râs, are nevoie de ce e mai bun pe piață.

George Simion nu pare însă interesat să atragă oameni cu haz în formațiunea sa, fiind probabil dispus să recurgă și la Doru Octavian Dumitru.

Măcar la glumele acestui comediant ar mai râde securiștii pensionari de vârsta a doua și a treia din noua epocă de AUR a politicii de pe Dâmbovița.

Și dacă nici tipologia de Celentano nu s-ar încadra în peisajul taberelor AUR…

Important este însă cine va râde la urmă, iar celelalte partide parlamentare s-ar putea să trăiască o dramă după alegerile din 2024.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare