AcasăPoliticParlamentSimion duce lipsă de povești de adormit opoziția de...

Simion duce lipsă de povești de adormit opoziția de la PSD

Ilustrație: Marian Avramescu

S-a aflat motivul pentru care președintele AUR, George Simion, a manifestat multiple crize comportamentale accentuate în Parlament, în ultima perioadă (mai mult decât de obicei).

Se pare că președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, nu i-a mai citit de multă vreme povești de adormit copiii.

Acesta ar fi și motivul pentru care George Simion i-a oferit un volum cu vrăjitorul Harry Potter liderului PSD, pentru a-i aminti premierului că trebuie să mai legene din când în când o posibilă viitoare alianță.

Pentru că a devenit mult prea irascibil, mai ales de când Diana Șoșoacă i-a luat și suzeta de la gură, Marcel Ciolacu promite să-l adoarmă pe George Simion cu “Generalul păcălit de PSD”.

Dacă radicalistul guraliv va fi cuminte și va lătra așa cum a fost învățat, doar spre PNL și USR, părintele PSD s-ar putea să-l lase chiar să sugă și el de la guvernare, în curând.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare