AcasăFeatured homeCiolacu și restul pesediștilor, nevoiți să admită ce au...

Ciolacu și restul pesediștilor, nevoiți să admită ce au zis liberalii: E Ciucă AL NOSTRU!

Ilustrație: Marian Avramescu

Eforturile campaniei puternice a liberalilor, purtată cu europarlamentarul Rareș Bogdan în frunte, a dat într-un final roade.

În ciuda numeroaselor semne de întrebare ridicate de fostul premier Mihai Tudose, actualul șef al Guvernului și președinte al Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a ajuns să admită și el: E Ciucă al nostru!

Problema este că, după o asemenea campanie agresivă și îndelungată, cei din Partidul Național Liberal (PNL) au motive temeinice să se întrebe dacă Nicolae Ciucă mai este și al lor.

Liderul tarabelor de covrigi de Buzău îi asigură însă pe urmașii Brătienilor că încă mai este loc suficient pentru toți în PSD, mai ales dacă “Prostănaci” precum Mircea Geoană refuză să se întoarcă la origini, visându-se “independenți” după ce au savurat puțin popcorn american.

Ce înseamnă să nu parcurgi literatura de bază, cum ar fi cartea lui Pacepa!?

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare