AcasăPoliticParlamentTudose: I-a sunat Ceasul PNL-ului! Rareș Bogdan: Care dintre...

Tudose: I-a sunat Ceasul PNL-ului! Rareș Bogdan: Care dintre ele?

Ilustrație: Marian Avramescu

2024 se anunță un an extrem de dificil pentru Partidul Național Liberal (PNL).

În afară de ultimele drumuri pe care peneliștii sunt nevoiți să-l poarte pe primul turist al țării, președintele Klaus Iohannis, oamenii generalului Nicolae Ionel Ciucă trebuie să fie pregătiți și de onoruri militare la funeraliile partidului istoric, organizate de Partidul Social Democrat (PSD).

Fostul premier al PSD Mihai Tudose, artistul podului de la Brăila, le-a transmis deja liberalilor, în debut de an cu alegeri pe toate palierele, că le-a sunat ceasul.

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan s-a întrebat care dintre ceasuri i-au sunat.

Așteapă un răspuns de la Tudose, pentru că nu are timp să-și verifice singur toată colecția strânsă pe vremea când lucra în mediul privat, la postul de televiziune falimentar Realitatea cu Gușă.

Acum, ca bugetar, cu venit de doar câteva zeci de mii de euro pe lună, abia își permite să  înlocuiască bateriile sau curelele ceasurilor.

Noroc că are și mecanice.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare