AcasăPoliticParlamentDan Puric, mai bun ca Geoană, în rolul “Prostănacului”

Dan Puric, mai bun ca Geoană, în rolul “Prostănacului”

Ilustrație: Marian Avramescu

Actorul Dan Puric a reușit să joace rolul “Prostănacului” chiar mai bine decât Mircea Geoană.

Dacă actualul secretar general adjunct al Alianței Atlanticului de Nord (NATO) a reușit să stabilească un record, fiind președinte al României pentru ultima noapte de Mihaela Dragostea Mea, Dan Puric a reușit să fie candidat la prezidențiale pe un piedestal de AUR, doar pentru câteva minute.

Extremiștii de AUR s-au opus însă unei pantomime de extremism.

Așa a ajuns un potențial actor pe scena politică de pe Dâmbovița să fie jucat de George Simion, fără ca liderul Alianței pentru Unirea Românilor să transpire vreun pic.

În ciuda experienței sale în a nominaliza adevărați români, mai ceva ca Autoritatea Națională pentru Cetățenie, actorul Dan Puric nu a reușit nici de această dată să impresioneze un juriu de AUR, pentru a pătrunde, într-un final pe scena politică dâmbovițeană.

Or fi auriștii extremiști, ultranaționaliști și pro-ruși, dar chiar și pentru ei a fost un Puric prea mult pentru partid.

Simion i-a dat Puricului cu flit.

Puric n-a făcut mulți purici în campania preelectorală.

Îi rămâne să se refugieze din nou în interviuri cu Robert Turcescu.

Cea zis Simion, scărpinându-se de Puric, vezi aici!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare