HomePoliticParlamentSimion nu a știu unde să-l caute pe Ciolacu:...

Simion nu a știu unde să-l caute pe Ciolacu: la grupul mare PSD sau la grupul mic PSD unde vorbea Ciucă

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, nu mai poate aștepta până după alegerile parlamentare, ca să intre în coaliție de guvernare cu Partidul Social Democrat (PSD) și insistă să stea lângă oamenii lui Marcel Ciolacu.

Simion a mers astăzi, alături de parlamentarii săi cu hârtii în mână și cu actul de identitate al lui Marcel Ciolacu, la grupul PSD din Casa Poporului.

Bănuim că acestea sunt condițiile pentru a te înscrie în PSD.

Simion a fost însă puțin confuz – pe bună dreptate – și nu a știut unde să-l găsească pe Ciolacu, la grupul mare al PSD din Parlament, sau de grupul mic al PSD, de la grupul PNL din aceeași clădire.

Într-un final, Simion a dat de pesediști și într-un birou și în celălalt, doar că unii l-au invitat la un șpriț, mai târziu, iar ceilalți nu au putut vorbi, fiind prea ocupați să asculte discursul generalului Nicolae Ionel Ciucă, având marea provocare de a nu adormi în acest timp.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare