AcasăPoliticParlamentDe la guvernare hangover, la una game over

De la guvernare hangover, la una game over

Ilustrație: Marian Avramescu

Marele povestitor de bănci Florin Cîțu, fost ministru al Finanțelor, premier, om al lui Klaus Iohannis, președinte al Partidului Național Liberal (PNL), pârnăiaș în Statele Unite ale Americii, consumator și mare dușman al majorării salariilor angajaților din învățământ, a declarat “game over” pentru coaliția de guvernare formată de PNL și Partidul Social Democrat (PSD).

Pe vremea în care PNL se afla la guvernare sub conducerea sa ori a lui Ludovic Orban, coalițiile cu Uniunea Salvați România (USR) sau chiar cu PSD erau cunoscute mai mult pentru “hangover”, mulțumită premierilor recunoscuți drept mari consumatori.

În guvernele Orban și Cîțu nu au fost bani pentru majorările salariale promise cadrelor didactice, deoarece era nevoie să se spargă mulți bani pe doze (și de vaccin anti-COVID-19).

Acum, că a fost scos din cocktailul guvernării, Florin Cîțu se mai trezește (și din mahmureală) și povestește din nou pe la televiziuni, limba-i încâlcită mai scoțând și câte o replică pe deliciul mass-media.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare