AcasăPoliticParlamentDin respect pentru peneliști, Ciolacu trece cu PSD în...

Din respect pentru peneliști, Ciolacu trece cu PSD în alegeri “prin ei înșiși”

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, vrea să le demonstreze partenerilor de coaliție din Partidul Național Liberal (PNL) că este un bun coleg și va prelua mesajul lor electoral, “prin noi înșine”, în toate campaniile.

Primul exemplu este cel de la alegerile Europarlamentare, unde fostul premier de Brăila, Mihai Tudose, a ajuns femeia care deschide lista coaliției, prin Rareș Bogdan însuși.

Se pare că, trecând prin Rareș Bogdan însuși, lui Tudose i-ar fi rămas și o eșarfă colorată, dar nu putem preciza unde.

După verificarea afișelor electorale cu Mihai Tudose, panglica sigur nu este la vedere.

Un alt exemplu elocvent este cel din campania pentru Primăria Capitalei, unde candidata PSD, Gabriela Firea, îl va face din nou edil-șef pe Nicușor Dan, prin Sebastian Burduja însuși.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare