HomePoliticParlamentIohannis, mama și tata căsniciei coaliției. Rareș Bogdan și...

Iohannis, mama și tata căsniciei coaliției. Rareș Bogdan și Tudose nu se decid care e mireasa de trecut pragul

Ilustrație: Marian Avramescu

Numeroase atacuri politice extremiste, ancorate în familia tradițională – dar nu în cea tradițională-LGBT din Uniunea Salvați România (USR) – au căzut peste familia prezidențială Iohannis, pentru că nu ar avea copii.

După mulți ani, adevărul iese la iveală, din declarațiile europarlamentarului Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan, susținute sub podul fostului premier Mihai Tudose, de la Brăila.

Rareș Bogdan a dezvăluit că președintele Klaus Iohannis nu este copilul din flori al PNL, așa cum se credea, ci “este chiar părinții” coaliției de guvernare PSD – PNL.

După cum a mărturisit Rareș Bogdan, Klaus Iohannis este mama și tata PNL, care și-a luat copilul de mânuța dreaptă și l-a pus să ia stânga în căsătorie (gioco di mano).

Rareș Bogdan a recunoscut că nu este vorba de o căsătorie pe placul mirilor, dar așa e în mărci de ceasuri care fac reclamă la turnee de tenis.

Mai rămâne ca Mihai Tudose și Rareș Bogdan să se decidă care dintre ei va îmbrăca rochia de mireasă a coaliției și va fi trecută prima pragul alegerilor europarlamentare.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare