AcasăPoliticParlamentDrulă către Drgnea: D. N. Arde Justiția, îmi pun...

Drulă către Drgnea: D. N. Arde Justiția, îmi pun șorț ca al tău!

Ilustrație: Marian Avramescu

Fostul premier și președinte al Partidului Social Democrat (PSD), actualmente influencer de gospodine, Liviu Dragnea, a primit o comandă specială de la cel mai recent urmăritor al său, președintele Uniunii Salvați România (USR), Cătălin Drulă, la rândul său urmărit de justiția controlată.

Cătălin Drulă i-a cerut lui Liviu Dragnea o tocană bogată în texte critice la adresa organelor de anchetă, presărată cu ceva binom și cu mult usturoi din belșug, dar din acela special din Teleorman, după care să nu-ți miroasă gura în fața electoratului.

Drulă mai vrea ca bucătarul de ocazie Dragnea, absolvent al facultății culinaree de la Rahova, să-i toace și morcovul fostului ministru al Sănătății Vlăduț Voiculescu, pentru că stă prea adânc cu el, de când a intrat și Direcția Națională Anticorupție (DNA) în ciulamaua achizițiilor de pandemie.

Cătălin Drulă este pregătit acum să-și pună șorțul precum Dragnea și să intre cu varza sa USR în rețelele sociale, cu mesajul: ardei pe vânătorii de corupți!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare