AcasăPoliticParlamentDupă protestul fermierilor, ies în stradă și orătăniile, în...

După protestul fermierilor, ies în stradă și orătăniile, în frunte cu Șoșoacă

Ilustrație: Marian Avramescu

Românii se tem că traficul din țară va fi paralizat de protestele transportatorilor și fermierilor, pe măsură ce acestea vor lua amploare, dar nu au idee ce primejdie se apropie, mult mai amenințătoare.

După protestul fermierilor se pregătește și cel al orătăniilor din curțile acestora, cu senatoarea Diana Șoșoacă în fruntea cirezilor.

Guvernanții pot să-i mai păcălească pe oamenii înarmați cu baroase, leviere, furci și topoare, dar animalele zgomotoase nu pot fi duse cu zăhărelul.

Cirezile de Șoșoacă vor strânge fermierii și transportatorii laolaltă, vor merge cu ei la guvernanți și, acolo, senatoarea îi va mânca pe toți, cu sau fără SOS, ca la Piața Victoriei.

Din tot ce se mănâncă în aceste zile, rămâne de văzut ce vor recurgita Diana Șoșoacă și colegii săi de ogradă din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), la viitoarele alegeri.

S-ar putea să ni se aplece tuturor!

Consumați-i cu moderație sau mai bine nu-i mai consumați deloc!

Lăsați-i să se consume între ei!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare