AcasăPoliticParlamentLasconi, Șoșoaca USR

Lasconi, Șoșoaca USR

Ilustrație: Marian Avramescu

Elena Lasconi a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al Uniunii Sugrumăm România (USR), fără drept de apel și a declanșat prima sirenă de la pupitrul partidului.

Lasconi a arestat stindarul senatoarei cu SOS, dar total lipsită de bun gust, Diana Șoșoacă și a trimis partidul care se revendică de dreapta într-o extremă, mai ceva ca la fotbal.

Apropo de fotbal, Lasconi a făcut șpagatul, în prima ei ieșire publică din postura de președinte ales al USR, cu un picior în terenul extrem al Dianei Șoșoacă și cu celălalt pe terenul suporterului declarat al Naționalei României (cel puțin în an electoral), președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu.

Elena Lasconi a strigat în gura mare pentru națională, de la București, mai rapid decât liderul PSD, care s-a deplasat din nou în Germania.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare