AcasăPoliticParlamentFirea, spălată cu PerSeDil

Firea, spălată cu PerSeDil

Ilustrație: Marian Avramescu

Mașina de spălat rufe în public a Partidului Social Democrat (PSD) a rotit-o puțin pe Gabriela Firea Pandele și aceasta s-a întors prin conducerea formațiunii politice, chiar discriminator de albă la adresa unei Albe ca Zăpada din poveștile adecvate anului 2023.

A fost un experiment care să testeze performanțele noului detergent PerSeDil Power and Poverty, capabil, printre altele, să separe toate urmele de sărăcie provenite din azilele murdare de strălucirea puterii.

Pesediștii vvor trebui totuși s-o mai mânjească urgent cu ceva roșu pe colega spălată, pentru că a ieșit prea imaculată și ar putea să uite că mizeria nu trebuie exclusă din partid, ci doar ascunsă.

Noul detergent miraculos al social-democraților este complet sigur pentru utilizator, fiind garantat să spele doar blana, dar nu și năravul.

Noua imagine a Gabrielei Firea a stârnit sclipiri chiar și în ochii greu de căscat ai primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, care vede în ea o înviere a unicului motiv pentru electoratul său bucureștean de a-l mai vota pentru un nou mandat de edil-șef.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare