AcasăVedeteRamona Bădescu învață de la Răducioiu como se dice...

Ramona Bădescu învață de la Răducioiu como se dice HAUR la Romania

Pentru a se pregăti de o carieră politică în partidul “ultranaționalist” Alianța pentru Unirea României (AUR), diva italiană crescută în cârnăciori oltenești Ramona Bădescu Per Voi ia cursuri intense de limba română.

Profesor îi este celebrul nostru italian Florin Radu Răducioiu.

Prima și cea mai importantă lecție pentru Ramona Bădescu Per Voi este să învețe como se dice HAUR la România.

Profesorul de Serie A, Florin Radu Răducioiu, a considerat s-o învețe însă pe Ramona Bădescu Per Voi să giocheremo, pentru că: “Asta este… Como se dice??? Esentziale la politica de la Dambovita!”.

În cazul în care nu reușește să învețe de la Florin Radu Răducioiu como se dice HAUR la Romania, Ramona Bădescu Per Voi poate apela și la Cristiano Bergodi, pentru cursuri de limba română.

Bergodi are experiență mai mare în a vorbi română – în comparație cu ceilalți doi menționați mai sus – și nici nu mai are prea multe de făcut la Fotbal Club Rapid București.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare