AcasăPoliticParlamentGospodina Șoșoacă, fiartă că bărbatul-său și-a băgat mâna în...

Gospodina Șoșoacă, fiartă că bărbatul-său și-a băgat mâna în SOS-ul său

Ilustrație: Marian Avramescu

Senatoarea Diana Șoșoacă, în tentativa sa de a-și salva Sos-ul de masculul ce se crede dominant în haita sa, a cerut ordin de protecție din partea organelor abilitate de doi lei.

Văzându-se cu buzele umflate, așa cum nu ar fi visat soțul său pasibil de divorț, dușmanul canarului celebru, motan cu coada între picioare, Silvest(e)ru, senatoarea care bucătărește viitoarele încrengături electorale din anul în curs s-a concentrat să-i nu-i scadă SOS-ul, aflat în fierbere.

Potrivit experților culinari, există și posibilitatea ca oala fierbinte în care se scaldă familia Șoșoacă să se ardă, înainte de termenul stabilit.

Devine tot mai evident că soților Șoșoacă le-a sărit capacul, oalei și nu numai.

Sondajele fripte în Pieleanul palmei – care îl dădeaua până și pe Mircea Geoană președinte – sugerează că însăși senatoarea Diana Șoșoacă fierbe, în prezent, mai rău decât SOS-ul gătit de ea.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare