HomePoliticParlamentLătrătoare de Voluntari a rămas fără ciolanul de la...

Lătrătoare de Voluntari a rămas fără ciolanul de la Primăria Capitalei, dar va roade oscior de Bruxelles

Ilustrațoe: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, nu i-a permis lătrătoarei din Voluntari, Gabriela Firea, să mai deguste din ciolanul de la Primăria Capitalei.

Caninii de Ilfov s-au rupt în pastile prescrise de coalția înfășată la Spitalul Universitar din Capitală.

Totuși, orice cățea comun(itar)ă s-ar mulțumi să roadă la oscior scump de Bruxelles.

Nu este și cazul lătrătoarei de Voluntari, care a făcut ditamai botul, când a văzut că haita sa din administrația publică locală care a înconjurat Bucureștiul a fost castrată chiar de tarabagiul care visează câini cu covrigi de Buzău în coadă.

Cățelușa de pe plaiurile ilfovene a plecat cu coada între picioare, în timp ce actuala jigodie de peste drum de Cișmigiu ridică piciorul pentru a-și marca teritoriul pe edilul sectorului 5 – candidat la funcția de primar general al Capitalei, Cristian Popescu – Piedone.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare