AcasăPoliticParlamentManeliștii au confundat amazoanele cu specia venită din Jungla...

Maneliștii au confundat amazoanele cu specia venită din Jungla Amazoniană

Ilustrație: Marian Avramescu

Senatoarea cu SOS, dar lipsită de bun gust, Diana Șoșoacă, a demonstrat ceea ce se specula de mult timp despre ea: că este cât o armată.

Diana Șoșoacă a îmbrăcat haina militară și ne-a arătat că poate Ăăăăă-i mai mult chiar și decât președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă.

Într-adevăr, senatoarea cu SOS produce zgomot cât o armată și consumă aproximativ la fel de multe resurse (poate puțin mai multe chiar).

Practic, dacă Armata Română s-ar înzestra cu Șoșoacă, nu am mai avea nevoie de tancuri, având uriașa amfibie care trece prin prostie și incultură precum peștele prin apă și dărâmă totul pe uscat precum demolarea școlii românești operată de guvernările din ultimele trei decenii.

Dacă Diana Șoșoacă ar ajunge în fruntea Ministerului Apărării Naționale (MApN), nu am mai avea motive să ne temem că vine armata Federației Ruse peste noi, deoarece ar fi deja aici.

Maneaua-odă Dianei Șoșoacă conține însă o mare eroare: senatoarea nu este amazoancă, ea doar se comportă precum o creatură din Jungla Amazoniană.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare