AcasăFeatured home 2Soluție pentru salvarea coaliției: PSD și PNL, comasate în...

Soluție pentru salvarea coaliției: PSD și PNL, comasate în interiorul Dianei Șoșoacă

Ilustrație: Marian Avramescu

O nouă soluție suprinzătoare și salvatoare pentru coaliția de guvernare se întrevede în privința comasării alegerilor.

Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) ar putea fi comasate, cu tot cu aleși locali și europarlamentari, în interiorul senatoarei cu SOS, dar totuși fără gust, Diana Șoșoahttps://academiacatavencu.com/politic/parlament/ciolacu-si-restul-pesedistilor-nevoiti-sa-admita-ce-au-zis-liberalii-e-ciuca-al-nostru/că.

Senatoarea nu s-a așezat încă pe Marcel Ciolacu și pe Nicolae Ciucă, pentru că i-ar fi comasat fără probleme, dintr-o singură presare, arătându-le obrazul de la spate.

Pesediștii și peneliștii au lăsat deoparte planul comasării, fiind prea ocupați cu masarea liderului sensibil de la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Werner Iohannis, care trebuie să fie relaxat pe final de mandat, încă mai având multe drumuri lungi de parcurs, iar zborurile cu aeronavele de lux pot fi stresante, deoarece niciodată nu poți avea asigurări că ai timp suficient să termini un film în cinematograful privat, înainte de aterizare.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare