AcasăPoliticParlamentMoș Crăciun, devorat de Șoșoacă: În România, doar Moș...

Moș Crăciun, devorat de Șoșoacă: În România, doar Moș Gerilă sau Moș Gerula

Ilustrație: Marian Avramescu

Moș Crăciun nu a mai părăsit România, fiind sacrificat și devorat cu mult SOS.

Moșul a ajuns la acest deznodământ, încercând să satisfacă dorința de Crăciun a unui cetățean turmentat din țara noastră: să o scoată din televizor pe senatoarea Diana Șoșoacă.

Moșul și-a introdus mâna în probabil ultimul televizor pe lămpi cu tub catodic din țara noastră – care nici nu va mai apuca să vadă programul Rabla pentru electrocasnice – pentru a o scoate pe Diana Șoșoacă din singurul obiect electronic de acest tip care o mai încăpea.

Moșul nu a fost prudent și a fost tras în show-ul de doi bani, unde a fost devorat rapid.

Șoșoacă l-a văzut îmbrăcat în roșu și l-a devorat instant cu SOS, considerând că este membru al Partidului Social Democrat (PSD).

Senatoarea a și protestat astfel față de Moș Crăciun, un personaj introdus cu forța de occidentali în tradiția virgină românească.

Șoșoacă știe că România trebuie să rămână fidelă lui Moș Gerilă venit de la Moscova sau, dacă este posibil, chiar lui Moș Gerula, pentru a nu-și uita originile.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare