HomePoliticParlamentȘoșoacă și-a tras soțul din SOS la momentul oportun:...

Șoșoacă și-a tras soțul din SOS la momentul oportun: Simion își caută bărbată și ea o latură feminină

Ilustrație: Marian Avramescu

Decizia senatoarei Diana Șoșoacă de a-și scoate soțul din SOS cu polonicul, convinsă fiindcă a devenit prea condimentat de servicii, a venit la momentul oportun pentru formarea unei familii politice tradiționale cu lider Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion.

Românul conservator ar putea duce lipsa unei familii politice tradiționale, în care găina să urle, după ce cuplul format din covrigar și general începe să devină fără sare și piper.

George Simion avea oricum nevoie de o bărbată lângă el, iar Diana Șoșoacă este în căutarea laturii feminine, în vederea alegerilor, și liderul de AUR pare să aibă balansul perfect.

Simion o poate trece pragul electoral pe Șoșoacă, respectând din nou tradiția politicii dâmbovițene, cu pâine și circ.

Doar Rareș Bogdan și Mihai Tudose mai trebuie să se decidă care pe care va trece pragul Palatului European, după cununia parafată astăzi de nașii Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare