HomePoliticPresedinte si alti functionariAdministrația Prezidențială înscrie blana marelui urs, tăbăcită de PSD,...

Administrația Prezidențială înscrie blana marelui urs, tăbăcită de PSD, în programul rabla

IlustrațieȘ Marian Avramescu

După blocajul programului desfășurat de Guvernul Marcel Ciolacu, Administrația Prezidențială este pregătită să lanseze “Rabla” sa, chiar la nivel european.

Programul “Rabla” prezidențial prevede, în primă fază, reciclarea covorului din blana ursului care a hibernat aproape zece ani în vârful dealului Cotrocenilor.

Cu toate că pesediștii premierului Marcel Ciolacu și-au șters picioarele și nu numai pe blana marelui urs de Sibiu din Palatul Cotroceni, obiectul încă deținut de Administrația Prezidențială rămâne unul de lux.

Ursul de Sibiu de întins pe podea nu poate fi transportat decât în aeronave de lux.

Mai mult, acest produs, teoretic nemțesc, nu poate fi transportat pe distanțe scurte și necesită expunere la aer african și asiatic, pentru evitarea degradării sale accentuate (aceasta cu toate că este recunoscut deja drept fosilă).

Se următrește refolosirea ursului cu pielea tăbăcită de Partidul Social Democrat (PSD) într-un bârlog de la nivelul conducerii Uniunii Europene.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare