AcasăPoliticPresedinte si alti functionariAfricanii au încercat spălarea lui Iohannis, că poate intră...

Africanii au încercat spălarea lui Iohannis, că poate intră și facturile deplasării la apă

Ilustrație: Marian Avramescu

Poporul frate african a încercat să-i mai dea o labă de leu de ajutor oaspetelui lor de seamă, președintele Klaus Iohannis.

Auzind că șeful statulu român este aspru criticat în țara noastră pentru cheltuielile cu deplasările pe Continentul Negru, localnicii din Zanzibar au încercat să spele, la propriu, imaginea lui Klaus Iohannis, în apele cristaline ale destinației exotice.

Africanii și delegația președintelui nostru au sperat că astfel vor intra la apă și facturile decontate de Guvernul Marcel Ciolacu.

Din păcate, strategia nu a dat rod, deoarece s-a demonstrat că Iohannis plutește pe suprafața apei, ca orice produs pe linie digistivă al unui elefant african.

Mai rămâne o șansă de spălare a imaginii președintelui României: o baie de nămol alături de hipopotamii și facocerii care îl acompaniază în turneul său african.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare