AcasăPoliticPresedinte si alti functionariAmericanii se tem că Biden sau Trump ar putea...

Americanii se tem că Biden sau Trump ar putea muri în timpul mandatului; Iohannis a stat aproape 10 ani la Cotroceni, fără să dea semne de viață

Ilustrație: Marian Avramescu

Tot mai multe indicii din spațiul public european sugerează că președintele Klaus Iohannis nu va fi ales pentru funcția de secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO).

Cu toate acestea, sondajele de peste mări și țări – locuri cu siguranță vizitate de șeful statului român, în timpul concediului său de zece ani de la Palatul Cotroceni – sugerează că Iohannis s-ar plia pe modelul candidatului ideal visat de americani pentru Casa Albă.

Dacă numeroși analiști, dar și oameni de rând, din Statele Unite ale Americii (SUA) sunt îngrijorați că oamenii cotați acum cu cele mai mari șanse pentru a intra în turul decisiv pentru președinție, Joe Biden și Donald Trump, sunt prea înaintați în vârstă și ar putea da ortul popii în timpul viitorului mandat, în cazul lui Klaus Werner Iohannis acest aspect nu reprezintă o problemă.

Pe lângă faptul că Iohannis este mai tânăr decât Biden și Trump și chiar decât Vladimir Vladimirovici Putin, care ar putea ajunge la Casa Albă prin precedentul președinte al SUA, reșapat, Iohannis a stat aproape zece ani în funcția de președinte al României, fără să fie nevoit să dea semne de viață.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare