AcasăPoliticPresedinte si alti functionariIohannis nu a onorat totuși, toate invitațiile la ceremonii...

Iohannis nu a onorat totuși, toate invitațiile la ceremonii fastuase în Africa! A refuzat un trib de canibali

IlustrațieȘ Marian Avramescu

Președintele Klaus Iohannis a transmis de pe continentul african că a onorat toate discuțiile strategice la care a fost invitat, pentru a întări relațiile dintre România și paradisurile turistice exportatoare de curmale.

ACADEMIA CAȚAVENCU a aflat însă, că șeful statului român nu a onorat toate invitațiile pe care le-au primit el și prima doamnă Carmen Iohannis.

Cuplul prezidențial a fost invitat la cină de un trib de canibali, dar nu s-au prezentat.

Aceasta, cu toate că tribul îi aștepta pe cei doi turiști aflați în vizite oficiale la o petrece pe cinste, unde urmau să fie urcați pe masa cea mare.

Klaus și Carmen Iohannis au ignorat invitația canibalilor, cu toate că tribul o apreciază pe prima doamnă drept “o dulce”.

De asemenea, șeful tribului de canibali a afirmat, în gura mare, că președintele nostru este fix pe gustul lor.

Onorarea invitației canibalilor africani de către soții Iohannis ar fi însemnat și o reducere semnificativă a cheltuielilor întoarcerii aeronavei de lux prezidențiale în România, deoarece aceasta ar fi avut o greutate mai mică

de transportat și ar fi economisit kerosen.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare