AcasăPoliticGuvernNoua strategie a PNL în alegeri, inspirată de Iohannis...

Noua strategie a PNL în alegeri, inspirată de Iohannis pe schiuri: Viteză!… la vale

Ilustrație: Marian Avramescu

În timpul unei sesiuni de schi, președintele Klaus Iohannis a avut o revelație, ce pare să fi salvat coaliția de guvernare formată de Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) și, odată cu aceasta, și următoarele sale delegații în țări exotice, strategice pentru România.

Președintele Klaus Iohannis a realizat că PNL ar prinde viteză considerabilă în alegeri, dacă ar aborda direcția obișnuită a celor care schiază, la vale.

La deal s-a dovedit că este semnificativ mai greu și pentru schiuri și pentru săgeata PNL.

După ce a cugetat timp de câteva zeci de minute, președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-a găsit cuvintele – “Ăăăă ăăăă ăăăă” – și i-a mulțumit șefului statului pentru strategia câștigătoare (dacă nici un general precum domnia-sa nu știe să recunoască o strategie bună…).

Fără nicio ezitare, noua strategie a PNL a fost pusă în aplicare chiar de astăzi, liberalii mergând în alegeri ca pe schiuri, la vale, PSD garantându-le avântul.

În cazul în care se ratează o curbă de pe pârtie, se aplică vechea strategie elaborată de generalul Ciucă: Ori ne ridică, ori murim cu toții!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare