AcasăPoliticPresedinte si alti functionariIohannis știe că doar cu vacanțe în țară, Ciucă...

Iohannis știe că doar cu vacanțe în țară, Ciucă nu poate fi președinte

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Klaus Iohannis, mare explorator în viață și cu încă aproximativ un an de mandat, nu este încrezător în șansele proiecției sale la conducerea Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, de a deveni viitorul șef al statului.

Klaus Iohannis a auzit declarațiile publice recente ale lui Nicolae Ciucă, potrivit cărora președintele PNL nu este adeptul călătoriilor în străinătate.

Iohannis este conștient că un președinte al României ar fi lipsit de activitate la Palatul Cotroceni, dacă nu ar efectua călători strategice în paradise turistice, care au relații comerciale de doi lei sălbatici cu România.

Profesorul Klaus Iohannis ar putea să-i ofere meditații lui Nicolae Ciucă, pentru a-i deschide acestuia orizonturile către frumusețile planetei, dar are agenda extrem de încărcată în acest moment, deoarece, în doar un an, are datoria de a se deplasa în tărâmuri de vis încă neexplorate de un președinte român.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare