HomeFeatured homeDe Dragobete, PNL s-a îmbrăcat în roșu și a...

De Dragobete, PNL s-a îmbrăcat în roșu și a îmbrățișat trandafirii

Ilustrație: Marian Avramescu

De Dragobete, tot Partidul Național Liberal (PNL) s-a îmbrăcat în roșu, pentru a marca dragostea față de Partidul Social Democrat (PSD) și a îmbrățișat trei trandafiri.

Dragostea față de salarii europarlamentare și șpăgi pe plan local plutește în aer, în stilul tradițional românesc, și determină soldățeii generalului Nicolae Ciucă să vadă socialismul în mare inimă zburdalnică liberală.

Până și europarlamentarul Rareș Bogdan a constatat că este ceasul – evident, de aur – în care i se trezesc fluturi în stomac, stârniți de stolurile de cocori socialiști care zboară în formație peste dealul Palatului Cotroceni.

Fostul premier Mihai Tudose a ajuns, tot din dragoste pentru bănuții garantați de partidul-stat PSDNL, să-i strângă pe liberali la piept, abținându-se să-i mai iubească pe toate părțile.

O pupa el Dragobete la fete, dar nici pe aproape cât vor să pupe social-democrații și liberalii din bănuțul electoratului.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare