HomeSocialEt si cetera socialaDupă Evaluarea Națională, miniștrii Educației, testați pentru inteligență, fie...

După Evaluarea Națională, miniștrii Educației, testați pentru inteligență, fie și artificială. Ce n-a văzut COVID-ul: toți negativi!

Ilustrație: Marian Avramescu

După ce lucrările scrise de la Evaluarea Națională pentru elevii de clasa a VIII-a au fost digitalizate până peste cap, a venit timpul ca și miniștrii Educației din ultimii 34 de ani, care au clădit școala românească în democrație, să susțină testul de inteligență.

O parte dintre ei au stat cu mari emoții până la aflarea rezultatelor, temându-se să nu iasă pozitivi, ca în timpul pandemiei COVID-19.

Totuși, într-un final, toți șefii Învățământului au avut rezultat negativ la inteligență.

Specialiștii avertizează însă că și această afecțiune este transmisibilă, însă, după atât de mult timp, populația școlară este imunizată, acumulând suficient de multă prostie pentru producerea anticorpilor la reformele României Educate.

Un singur rezultat final nu a fost încă omologat: cel al actualului ministru al Educației, Ligia Deca.

Teza acesteia a fost introdusă în softul special de la Cotroceni, care are un cu totul alt ritm decât restul societății.

Totuși, specialiștii nu au emoții că Ligia Deca ar putea avea un test de inteligență pozitiv.

Cel mult, actuala șefă a învățământului ar putea avea implantat un microcip de inteligență total artificială made in Cotroceni via Sibiu.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare