HomeSocialSanatate si alte boliAmbulanțele de stat vor prelua și ele porci. Oricum...

Ambulanțele de stat vor prelua și ele porci. Oricum și spitalele din România sunt tot abatoare

Ilustrație: Marian Avramescu

Angajații de pe o salvare privată din Constanța, care au transportat porci cu autospeciala pentru a-i sacrifica într-un parc public, l-au inspirat pe ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Șeful Sănătății este convins că și sistemul sanitar de stat trebuie să urmeze exemplul celui privat, care este mai avansat.

Prin urmare, și Ambulanța va trebui să preia toți porcii,înainte de Ignat.

Oricum, șoferii și medicii de pe ambulanțe erau obișnuiți să ducă pacienții la spitalele-abator.

Iar porcul este asemănător din punct de vedere anatomic cu omul, deci nici pentru măcelarii din spitale nu ar trebui să fie o noutate.

În plus, măcelarii din spitale sunt mult mai experimentați și mai bine plătiți, trecând oricum printr-o selecție riguroasă.

Problema este că, în spitale, când măcelarul îi va face buzunar porcului, se va aștepta să găsească și ceva bănuți în el.

În plus, trebuie tratate și îngrijitoarele care se vor ocupa să fie șoriciul fraged.

În concluzie, atât ambulanțele de stat, cât și cele private nu vor mai transporta porcii la spitalele – abator doar după mesele de Crăciun și Revelion, ci și înainte de aceste festivități.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare