HomeSocialSanatate si alte boliBoloș nu-și lasă frații părinți fără obiectul muncii: Avem...

Boloș nu-și lasă frații părinți fără obiectul muncii: Avem destui medici!

Ilustrație: Marian Avramescu

În ciuda unor suspiciuni ale exagerat de preafericitului patriarh Daniel, preotul Finanțelor, Marcel Boloș, nu a uitat de unde a plecat.

Pentru ca părinții săi din toată țara să nu rămână fără obiectul muncii la slujbele de înmormântare, Marcel Boloș se opune angajărilor de medici în sistemul sanitar public din România.

Mai mult, șeful de la Finanțe i-ar fi recomandat ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, chiar să mai taie din medici, așa cum și ei taie pacienții: ca la măcelărie, că doar s-a văzut că ambulanțele pot căra și porci pentru Ignat.

Pentru că este un bun colaborator cu mediul privat, care susține economia românească, Boloș a gândit măsura ținerii sub control a numărului medicilor și pentru o anumită industrie: cea a cioclilor.

Mai e nevoie doar de încă puține luni sub Guvernarea Marcel Ciolacu și patronatele din industria pompelor funebre vor exulta.

În plus, Marcel Boloș este conștient că pentru a spori economia, România trebuie să-și crească exporturile.

Ultimele trei decenii ne-au arătat că suntem campioni la exporturile de medici și prostituate.

Acestea sunt cele mai apreciate produse ale noastre la export.

Cele mai proaste produse la export au fost, în anul 2023, Klaus Iohannis și Luminița Odobescu.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare