HomeSocialSanatate si alte boliMembrii PSD și PNL s-au înmulțit în toate instituțiile...

Membrii PSD și PNL s-au înmulțit în toate instituțiile de stat, fără ca părinții Ciolacu și Ciucă să fertilizați in vitro

Ilustrație: Marian Avramescu

Într-un an cu algeri pe toate palierele, Guvernul Marcel Ciolacu are alte priorități și nu mai poate risipi bani pe programele care nu aduc un beneficiu imediat, cum ar fi programul de fertilizare in vitro.

Argument: până când beneficiarul final al programului va avea drept de vot, este posibil ca nici măcar covrigăria premierului de Buzău să nu mai fie deschisă.

În plus, ministrul Familiei, Natalia Intotero, va trebui să le explice cuplurilor dezamăgite că înmulțirea se poate realiza și altfel.

Cel mai bun exemplu se află acum chiar în coaliția de guvernare: Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) au reușit să-și înmulțească beizadelele prin toate autoritățile și agențiile de stat, fără ca președinții Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă să apeleze la fertilizarea in vitro.

În plus, cuplurile infertile mai pot urma un exemplu, cel al președintelui Klaus Iohannis.

E bine știut că președintele Iohannis nu are copii, dar și-a crescut case. Acum, văzând că nici postura de șef al statului nu-l încântă, s-a reprofilat pe călătorii și este foarte fericit.

Concluzia: soluții există, trebuie doar să fii înfiat de o familie politică aflată la putere și nu o să mai simți nevoia de a-ți pierde timpul cu creșterea copiilor!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare