HomeSocialSanatate si alte boliÎn an electoral, Guvernul renunță la spitale regionale, în...

În an electoral, Guvernul renunță la spitale regionale, în favoarea centrelor de tratare a toxinfecțiilor cauzate de „gogoșile” împărțite în campanie

Ilustrație: Marian Avramescu

În prag de alegeri pe toate palierele, Guvernul Marcel Ciolacu a decis să renunțe la eterna promisiune privind realizarea spitalelor regionale.

Executivul condus de primul covrigar al țării a găsit oportună înființarea unui alt tip de unități sanitare, care să trateze cetățenii bulversați de promisiunile electorale din anul în curs.

O mare parte a populației este așteptată să sufere de indigestie, după consumul excesiv de gogoși răspândite de principalii actori politici, în pre-campaniile și în campaniile electorale.

În același timp, numeroși politicieni de pe Dâmbovița sunt așteptați să delireze la greu, ceea ce impune o nevoie accentuată de sanatorii.

Din fericire, primul suferind de somnolență al țării, președintele Klaus Iohannis, își caută tratament în afara granițelor.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare