HomeSportFotbal si afaceriBurleanu ne-a adus banana, ca să nu mai fim...

Burleanu ne-a adus banana, ca să nu mai fim cu morcovul în fața adversarilor

Milițică Dragomir, fost președinte pe o viață de om al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), îl critică pe actualul președinte al Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burlenu, pentru că a dat morcovul nostru tradițional pe banană.

Reacțiile primate ale lui Mitică fost de la Ligă vin după ce Burleanu s-a pozat, alături de frații din cocotierul de la Federație, cu o ditatamai banana, pentru a aduce mai mulți bani naționalei de fotbal.

Gestul lui Burleanu este catalogat drept pornografic și zoofil de Milițică.

Corleone amintește că fotbalul românesc este tradițional cu morcovul până în frunze, din cele mai vechi timpuri, când ne băgam cu fundul în poartă.

Acum, Răzvan Burleanu pune capac visului românilor de a avea un jucător de culoare la Națională.

România își ia adio astfel de la orice intenție de a mai naționaliza jucători de culoare, evitând eventuale sancțiuni pentru rasism.

FIFA și UEFA nu ar fi apreciat ca burleanu să-i înmâneze o banană unui jucător de culoare, chiar dacă sponsorul cere ca tricolorii s-o ia.

Edward Iordănescu este cel care a rămas acum cu morcovul, de teamă ca naționala sa să nu alunece pe o coajă de banană la meciurile cu Israel și Kosovo.

Motive de îngrijorare sunt și pentru jucători, care, în cazul ratării calificării la EURO, ar putea fi plătiți în coji de banane.

Ilustrație: Marian Avramescu

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare