AcasăSportFotbal si afaceriMult lăudata contraofensivă israeliană, răpusă cu un singur Pușcaș

Mult lăudata contraofensivă israeliană, răpusă cu un singur Pușcaș

Renumita contraofensivă israeliană a fost învinsă de fiul de general Edward Iordănescu, doar cu un Pușcaș și un Haagi în zi de lunetist.

Cu toate că israelienii au asediat terenul nostru, mai rău decât Fâșia Gaza, în debutul războiului pentru cucerirea teritoriului EURO 2024, plasându-ne și o bombă, în minutul 2 al confruntării, am reușit să revenim cu o contraofensivă și mai puternică.

Mai întâi, al nostru Pușcaș și-a amintit cum să tragă la țintă.

A fost momentul ideal pentru reîncărcarea Pușcașului, în ale căror trageri precise ajunsese să mai aibă încredere doar Alexandra Stan.

Apoi, Ianis Hagi a lovit defensiva israeliană cu precizie de sniper.

În ciuda ajutorului venit de la centralul francez, brigada isrealiană a fost nevoită să-și fluture șorturile albe, în semn de predare, pe cîmpul de luptă de la Budapesta, pus la dispoziție de liderul maghiar Viktor Orban.

Victorie pe terenul lui Viktor!

Calificareeeeeeeee!!!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare