AcasăSportFotbal si afaceriCiolacu înfrățește Gloria cu Barcelona: Catalunia is not Spain...

Ciolacu înfrățește Gloria cu Barcelona: Catalunia is not Spain and Buzău iz not Moldova

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, pregătește încă o lovitură de campanie electorală: înfrățirea clubului Gloria Buzău, recent promovat în Superliga României, cu FC Barcelona.

Ciolacu a realizat că ambele formații luptă pentru idealuri similare, purtând și sloganuri comparabile: “Catalunia is not Spain” și “Buzău iz not Moldova”.

E drept că Buzăul, măcar pe o porțiune, are iz de Moldova.

Dacă Barcelona este celebră pentru Sagrada Familia, Marcel Ciolacu a devenit celebru pentru Să Greață Famiglia formată din Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal.

Dacă Sagrada Familia așteaptă de nenumărați ani finalizarea, în Să Greață Famiglia, PSD finalizează în repetate rânduri, zilnic, pe PNL.

Doar generalul Nicolae Ciucă poate spune cât de bine trage Marcel Ciolacu.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare