AcasăSportFotbal si afaceriCristiano Ronaldo știe că autogolul cehilor a fost de...

Cristiano Ronaldo știe că autogolul cehilor a fost de asemenea o reușită a sa

Ilustrație: Marian Avramescu

Superstarul naționalei Portugaliei, Cristiano Ronaldo, este convins că autogolul marcat de cehi în victoria formației lusitane, 2 – 1, de la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024 ar trebui să-i fie trecut lui în palmares, în condițiile în care se află în cursa de doborâre a tuturor recordurilor care îi mai ies în cale pe final de carieră.

Cristiano Ronaldo este convins că reușita cehilor pentru Portugalia este opera sa, având în vedere că s-a aflat la doar câțiva metri de jucătorul nefericit.

Experiența ultimilor ani ne-a demonstrat că practic orice balon care intră în poartă, atunci când CR7 se află pe teren, trebuie să-i poarte semnătura.

Bârfitorii din sportul rege spun că Portugalia a jucat în zece oameni, având în vedere contribuția lui Cristiano Ronaldo la meciul cu Selecționata Republicii Cehe, însă adevărul este că lusitanii au fost singura formație care a avut în componență doar CR7.

Cum altfel ar putea să-l ajute pe star să mai sară ceva bariere?!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare