HomeSportFotbal si afaceriÎn România, Mbappe și Håland se puteau răzbuna pe...

În România, Mbappe și Håland se puteau răzbuna pe Messi și Ronaldo pentru monopolizarea Balonului de Aur: nu le plăteau pensiile

Tinerele staruri ale fotbalului mondial Kylian Mbappé și Erling Braut Håland au motive întemeiate să fie dezamăgiți că nu activează în România.

Dacă ar fi fost activi pe piața muncii din țara noastră, alături de “bătrânii” Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, tinerele staruri ar fi avut cea mai bună șansă de a se răzbuna pentru acapararea Balonului de Aur de către cei doi veterani: Mbappe și Håland nu le-ar fi plătit pensiile lui Messi și Ronaldo.

În schimb, în condițiile actuale, francezul și norvegianul trebuie să exerseze alergarea cu mingea în baston, pentru a rămâne în activitate și după dispariția “dinozaurilor fotbalului” care păzesc Balonul de Aur.

S-ar impune și ceva tratamente la centre de gerontologie și geriatrie, deoarece toate indiciile sugerează că vor mai avea mult de așteptat după argentinian și portughez.

În România, tinerii visători la Balonul de Aur ar mai fi avut un avantaj: posibilitatea tratării la Institutul National de Gerontologie si Geriatrie “Ana Aslan”.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare