HomeStiriCFR înlocuieşte trenurile InterRegio cu drezine

CFR înlocuieşte trenurile InterRegio cu drezine

Potrivit unui comunicat, CFR anunţă că, din cauza necesităţii reducerii costurilor de alimentare cu combustibil, au decis să înlocuiască trenurile InterRegio care circulă pe rute mai scurte de 300 de kilometri cu drezine.

Drezinele care vor lua locul trenurilor vor fi de două sau de patru locuri, biletele pentru cele de patru beneficiind de reducere de grup.  În funcţie de clasa pentru care optaţi, drezina va fi echipată fie cu o hartă trasă în ţiplă, cu GPS, sau, pentru cei care circulă în regim de Business Class – cu tabletă.

Pentru călătorii cu permis CFR sau pentru excentrici există şi bilete Premium – vor călători cu o drezină „Duplex” în care sunt însoţiţi de un vânzător de ziare, unul de chipsuri şi bere la sacoşă de rafie şi o ghicitoare în palmă.

Studenţii vor beneficia în continuare de reducere, iar mamele acestora nu trebuie să se îngrijoreze. În termen de 30 de zile se va pune la punct şi Serviciul de Primiri Pachete de la Mama – o drezină cu remorcă frigorifică specială care va circula de vineri până duminică, având opriri în toate staţiile.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare