AcasăActualitateInternationalDupă Milano, Manele pe tot Mapamondul. Acum, pe prima...

După Milano, Manele pe tot Mapamondul. Acum, pe prima scenă în Insulele Solomon

Ilustrație: Marian Avramescu

După mulți ani în care momentul era anticipat, dar tot nu se fructificau previziunile, manelele românești chiar au reușit să cucerească Mapamondul.

Iar acest lucru este demonstrat.

După ce maneaua “Made in Romani” a defilat în capitala modei, Milano, la petrecerea fotbaliștilor de la Inter, formație recent încoronată regină a fotbalului italienesc, acum, manelele reușesc să treacă peste mări și țări, în adevăratul sens al cuvântului.

Melomanii din Insulele Solomon au trecut peste ritmurile tradiționale tribale și au ales Manele.

Fără niciun fel de glumă: Manele este noul președinte ales al Insulelor Solomon.

Este un moment de reflecție al românilor, care se gândesc, probabil, dacă, în urmă cu cinci sau chiar zece ani, ar fi procedat mai inspirat punând ștampila pe orice ritm de manele, în loc să-l valideze pe cel care a adus tăcerea la Palatul Cotroceni.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare