HomeVedeteSă-i dăm multă dragoste lui Connect-R

Să-i dăm multă dragoste lui Connect-R

Connect-R, pe numele lui Ștefan Relu Mihalache, a devenit celebru după ce, la gala Romanian Music Awards,  a apărut îmbrăcat într-un tricou pe care scria „Sunt țigan“. Presa s-a arătat entuziasmată de gestul lui Relu și l-a lăudat îndelung pentru curaj. Două lucruri am de spus aici. Primul ar fi că mesajul de pe tricoul lui Conectăr, fiind însoțit de fața lui Conectăr, a fost redundant, deci inutil. Pe bune, uitându-mă la Relu, nu mi-am închipuit niciodată că ar fi suedez. Al doilea lucru pe care vreau să-l spun este că afișarea mesajului „Sunt țigan“ la gala Romanian Music Awards nu e un exemplu de curaj. Curaj e să te duci în Ferentari cu un tricou pe care scrie „Sunt român“.

Fără legătură cu subiectul, apare Alex Velea

Aceeași presă s-a arătat din nou entuziasmată, de data asta de sensibilitatea lui, când Conectăr i-a făcut soției sale o declarație de iubire pe Facebook. Care zicea așa: „Dragostea nu e despre cel care iubește, ci despre cel iubit!!!“. Și iar am de spus două lucruri aici. Primul ar fi că o declarație de dragoste făcută pe Facebook, atunci când ai 845.000 de like-uri pe pagină, e o țigănie. E ca o nuntă în mijlocul străzii. Al doilea lucru ar fi că declarația în sine e de-o stupiditate întrecută doar de un țigan care poartă un tricou pe care scrie „Sunt țigan“. Deci, Relu, fii atent, că explic o singură dată: dragostea nu poate fi despre cel iubit și deloc despre cel care iubește, pentru că, dacă nu există ăla care iubește, nu poate exista cel iubit. Până și Alex Velea a înțeles că dragostea se face-n minim doi. Ai priceput sau te bag în dragostea mea?

Despre extratereștri și cocalari

Apropo de Alex Velea, s-a prins cineva care-i diferența dintre el și Connect-R? Arată la fel, sunt tatuați la fel de penibil și cântă la fel de prost. Și au, totuși, aproape două milioane de fani împreună, cel puțin pe Facebook, ceea ce e foarte bizar. Dar eu am o explicație foarte logică pentru bizareria asta: Connect-R și Alex Velea sunt clonele unui cocalar extraterestru care vrea să pună stăpânire pe Univers. Planul cocalarului galactic este malefic. Și-a dotat clonele cu puteri supranaturale, apoi le-a trimis pe Pământ. Folosindu-se de aceste puteri supranaturale, în special de controlul minților umane fără minte, clonele au convins două milioane de oameni că au talent. Următoarea etapă a planului diabolic va consta în transformarea tuturor pământenilor în cocalari tatuați care ascultă muzică de rahat. Aaaaaaaaa!!!!

Altă explicație pentru a fi fan Connect-R nu găsesc. Pentru că el cântă așa: „Dacă mă vei supăra, Mai dă-te-n dragostea mea, Știi că te voi înjura, Mai dă-te-n dragostea mea“. Conectăre, știi că te voi înjura, deci mânca-mi-ai dragostea!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare