AcasăPoliticParlamentLasconi – Făt(ă) Frumo(a)s(ă) din lacrimile useriștilor

Lasconi – Făt(ă) Frumo(a)s(ă) din lacrimile useriștilor

Ilustrație: Marian Avramescu

Noul președintă a Uniunii Sugrumăm România (USR), după Cătălina Drulă, primarul lăsat în Câmpulung Elena Lasconi, e gata să îmbrace haina lui Făt Frumos și să crească în trei luni cât alți candidați într-un mandat de patru ani.

Doar așa Lasconi ar putea ajunge, de la 6%, să fie candidatul de dreapta cu cele mai mari șanse la alegerile prezidențiale programate pentru 1 Decembrie.

Cu toate că ținta ei, președintele Partidului Național Liberal (PNL), se află în cădere liberă, Elena Lasconi tot va trebui să prindă aripi pentru a se ridica dintr-o formațiune politică lăsată sub pământ de ministrul Transporturilor care susține că a eliberat metroul.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare