AcasăActualitateInternationalBiden n-a știut de adezivul de proteză din România...

Biden n-a știut de adezivul de proteză din România și n-a vrut să vadă C(i)olacu

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Joe Biden, nu a aflat de celebrele soluții de susținut proteza dentară aduse din Republica Populară Chineză și comercializate pe piața din România.

Din acest motiv Joe Biden nu a văzut C(i)olacu în fața ochilor, pentru că nu l-ar fi putut înghiți.

Nu ar fi fost cea mai bună strategie electorală ca C(i)olacu să le stea în gât americanilor, cum i-a stat premierul PSD ambasadorului român uitat de Klaus Iohannis într-una dintre excursiile sale peste ocean.

Americanii ne-au zâmbit cu C(i)olacu pe dinți, rugându-ne să antrenăm militarii ucraineni pe autostrăzile și drumurile noastre bombardate, ca vecinii noștri să fie pregătiți pentru viitoarele lupte de gherilă cu invadatorii ruși.

În cele din urmă, ne vor înghiți americanii și C(i)olacu, de teama Siomionului rusesc, așa că au avut ocazia să-l treacă prin gingii, ca să se obișnuiasCĂ CU gustul.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare