AcasăActualitateInternationalCiolacu a reunit Austro-Ungaria, pe scena teatrului ieftin dâmbovițean

Ciolacu a reunit Austro-Ungaria, pe scena teatrului ieftin dâmbovițean

Ilustrație: Marian Avramescu

Premierul Marcel Ciolacu, a reușit să reunească Imperiul Austro-Ungar, măcar pe scena unui teatru ieftin finanțat și de renumitul păpușar de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin.

“Liliacul”, mai mereu întâlnit de Anul Nou la Opera Națională București, a zburat de la Viena, peste Budapesta, în Transilvania, intersectându-se cu porcul care zboară către Schengen, mânat de șeful guvernului de la București.

În loc de “Fantoma de la operă”, regizorul Ciolacu ne-a adus două spectacole de teatru ieftin, pentru că se anunță un an greu 2024 din punct de vedere financiar.

Pe scena de la Palatul Victoria am asistat la piesa “Himera Schengen”, regizat de Marcel Ciolacu împreună cu un alt actor politic cu școala de la Moscova, Karl Nehammer.

În același timp, pe scena de la Palatul Parlamentului, în loc de “Spărgătorul de nuci”, am avut “Spărgătorii de liniște”, un spectacol regizat în parteneriat cu UDMR, cu finanțare de la Budapesta, cu mărinimia premierului Viktor Orban, în care PSD a apărut apărătorul teritoriului României.

Liderul AUR, George Simion, și senatoarea cu SOS, Diana Șoșoacă, încă mai plâng că au ratat acest rol cu care se va mândri Marcel Ciolacu la premiile electorale din 2024.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare