HomeActualitateInternationalDupă căpșuni franțuzești, orez sârbesc și gulaș unguresc, avionul...

După căpșuni franțuzești, orez sârbesc și gulaș unguresc, avionul lui Xi a avut propulsie bio

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Republicii Populare Chineze și al Partidului Comunist Chinez, Xi Jinping, a avut noroc că avioanele de linie supersonice nu au fost încă introduse în circuit și a avut parte de un zbor îndelungat din Europa către casă.

După ce a savurat căpșuni alături de președintele Franței, Emmanuel Macron, orez sârbesc cu mult sos de tomate cu cel al Serbiei, Aleksandar Vucic, și gulaș unguresc alături de premierul de la Budapesta, Viktor Orban, liderul de la Beijing a avut nevoie de multe momente de meditație în timpul zborului spre casă.

Avantajul este că, în această situație, compania de stat chineză a putut face economie la combustibil, aeronava de proletar destinată președintelui care nu își permite aeronave de lux închiriate, precum șeful statului român, Klaus Werner Iohannis – a zburat mult pe propulsie bio.

Vizita lui Xi pe Bătrânul Continent ne-a demonstrat din nou, dacă mai era nevoie, că bucătăriile tradiționale din Serbia și Ungaria, parțial, și din Franța, sunt realizate cu ingredinete din China și din Federația Rusă.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare