AcasăActualitateInternationalTrump oprește războiul în 24 de ore, la cât...

Trump oprește războiul în 24 de ore, la cât de beat de fericire va fi Putin

Ilustrație: Marian Avramescu

Candidatul condamnat pentru un al doilea mandat de președinte al Statelor Unite ale Americii (SUA), Donald Trump, este convins că țarul Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, va renunța la “operațiunea militară specială” din  Ucraina, în momentul în care Casa Albă va fi din nou invadată de idei separatiste.

Donald Trump este conștient că președintele Federației Ruse va fi atât de îmbătat cu votcă de fericire, când va afla că are din nou o păpușă translucidă la Casa Albă, încât va uita timp de 24 de ore de război.

Practic, în condițiile unor SUA aflate din nou sub marionetă de fier, singura grijă a președintelui rus Vladimir Putin va fi să-i solicite omologului său roman, Klaus Werner Iohannis, câteva recomandări de concedii aferente duratei unui mandat.

Precum Iohannis a reintrodus România pe radarul African, Trump are șansa de a face din nou SUA invizibile pe radarul rusesc și pe harta lumii.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare