HomeActualitateInternationalExporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți...

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu

Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin.

Președintele rus a cerut ca poporul să lase consumul de alcool și să practice mai mult schi.

Mulți ruși nu stau însă bine pe picioare, mai ales pe schiuri, după secolele de încălzire votcalizată în Siberia și în împrejurimi.

O soluție pentru cei care nu sunt siguri pe schiuri ar putea fi Săniuța tradițională din România, recunoscută pentru proprietatea sa de a face poporul să alunece pe gheață, de dinainte de anul 1989.

În plus, chiar și rușii pot vedea că însuși președintele Klaus Iohannis, mare amator de schi, este în cădere.

Acesta este și motivul pentru care Iohannis se reprofilează, încetul cu încetul, pe golf și piscină în vilă de lux de la RA-APPS.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare