HomeActualitateInternationalÎntrebarea cu care Nehammer va lua românii prin sondare...

Întrebarea cu care Nehammer va lua românii prin sondare în aer: Votați PSD, PNL sau PSDNL?

Ilustrație: Marian Avramescu

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, ar fi fost convins să permită accesul României și Bulgariei în spațiul de liberă circulație Schengen, pe căi aeriene și navale, dar vrea totuși să-i verifice pe români prin sondare.

ACADEMIA CAȚAVENCU a reușit să afle cea mai importantă întrebare din sondajul pregătit de Karl Nehammer pentru români: În acest an, în care, din mărinimia noastră, vă primim să zburați cu porcii în Schengen și pe apa sâmbetei, oferindu-vă drept bonus și ceva migranți, o să votați cu Partidul Social Democrat, cu Partidul Național Liberal sau cu Partidul Social Democrat Național Liberal?

După ce a fost gâdilat de mustața președintelui PSD, premierul Marcel Ciolacu, cancelarul Karl Nehammer va veni, anul acesta, în România, pentru a-i încuraja pe colegii săi peneliști din Partidul Popularilor Europeni (PPE), înainte de alegerile în care vor susține PSD.

Va fi încă un prilej pentru patriotul nostru europarlamentar al PNL, Rareș Bogdan, să-i stârnească invidia cancelarului austriac cu ceasurile sale de lux, colecționate pe vremea când câștiga foarte bine în mediul privat, de la postul de televiziune falimentar Realitatea cu Gușă.

Pentru beneficiul României, Rareș Bogdan a renunțat să mai lucreze într-o companie falimentară și a mers la Bruxelles doar pentru câteva zeci de mii de euro.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare